Glimrande avslutning på 2020

Att ” knyta handen i fickan ” får en ny innebörd när man såg alla generösa boulespelare i dag inleda turneringen Boulekampen. Att vinna är lätt men att förlora med flaggan i topp är inte allom givet.

Många olika karaktärer visade upp sig i dag.

Meriterade Landstingsmästarna Håkan och Tomas inledde morgonen med träning på bana 2 , viket bar frukt med 2 segrar. Lite nerv blev det i matchen mot PRO 1 , vid lika läge slog Håkan ett förlösande skott . Ofta är det sådana lägen som förändrar en match.

Det är alltid lika roligt att se Per-Arne spela. Med sin humor och roliga kommentarer roar han både spelare och publik.

Mest imponerad var nybörjarlaget Skjut & Smek 2 . Janne som bara spelat boule några månader lade in med en precicion som vittnar om fin bollkänsla . Han spelar med western inspererande ” Pära ” som gärna skjuter från höften . Kloten svänger ofta av en outgrundlig anledning både i luften och mot gruset ( påstår han när han missar) , men träffar ofta till allas förvåning . Alltid spännande både för publik och medspelare .

Med stolthet visade jag en tävlande tävlingsledningens framsteg på det tekniska planet, med App och länk för att kunna se resultaten redan samma stund dom skrivs in. Svaret blev då ” Jag har ingen dator ” ja men det går lika bra i telefonen ” Jag har min telefon att ringa med ” svarade hon med ett skratt.

Tack för en inspererande tävling . Väl mött 2021.

Tävlingsledningen

Ove och Tommy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: