Spännande final

Bengt Arwidson och Tommy Ericson gick till final i dag efter att haft gott flyt i sina kvart och semifinaler.

Bengt lade in på lillen med otrolig presition och Tommy fick kontra med stundom fint skytte , men lillen satt oftast som limmad mot Bengts läggklot och följde med efter skottet. Månne Arwidson använt en magnetisk lille för detta skedde flera gånger.

Tommy ledde matchen med 8-4 och trodde säkert att segern var klar när Bengt tog en trea och det var match igen . När Bengt hade 11-10 och lade sig på lillen gjorde Tommy nybörjarfelet att skjuta i stället för att spärra och förlorade med 13-10 . En bra match tyckte publiken . Tommy får trösta sig med en flaska vin istället som han vann i går på Allianslotteriet.

Grattis Bengt du finns nu med på Push Out finallista.

En tanke på “Spännande final

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: