Push Out

7 spännande matcher spelades i går med starttid kl.18,00

Kalle Holm som gjorde sitt 3:e försök stod nu som vinnare , vann i finalen mot Kerstin Hallqvist . Kalle som tidigare på Onsdagen vunnit 2 dubbelmatcher är tydligen i bra form. Grattis Kalle du finns nu med bland finalisterna till slutspelet.

Detta är 10:e omgången av tävlingen . Ove som i går var indisponibel p.g.a. ögonoperation har lovat köra tävlingen 6 gånger till , sedan en final . Så är ni sugen på en trevlig tävling sätt upp er på listan som finns i hallen. I går ställde Lise-Lotte och Kerstin upp som matchvärdar , fixade med starttider och delade ut prispengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: