” Köp en lott ”

I vår förening Skjut & Smek myntade för många år sedan den numer bortgångne kamraten Rolf Jakobsson ” köp en lott ”

Ni vet när klotet av någon outgrundlig anledning slår mot flera klot och lägger sig närmast lillen. Då skriks det ofta ” köp en lott” för det mesta hjärtligt när det kom från Rolf.

Det uttrycket hör man sällan när Zlatan turligt klackar bollen i mål , då blir det årets mål.

Det finns många historier om Rolfs roliga kommentarer men dit jag ville komma är hur fantastiska ni spelare i Alliansen varit som köpt alla dessa lotter. Vinlotteriet blev så populärt att någon undrade om boulspelarna verkligen är så törstiga .

Det blir en del springande på Systemet för att inhandla allt vin och snart är jag väl lika känd som Bäckström . Har ni tänkt på att han kommer ofta på frächa cyklar , hur har han råd, nya varje gång. I veckan såg jag honom komma med en MB pojkcykel körande på Kungsgatans cykelbana. Någon ropade efter honom ” köp en lott Per ”

Nu spårade det ur igen , jag vill bara tacka för all ekonomisk stöd som föreningarna bidragit på olika sätt. Nästa säsong får jag väl köpa storpack med vin men då missar jag ju allt som händer runt systemet.

Tommy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: