Tufft i toppen

31/3

Allianskampen spelades i dag med flera tuffa matcher, men fokus stod på tabelltoppen där Aktiva seniorers lag 2 och Skjut&Smeks båda lag toppar tabellen.

Aktiva började uselt mot S&S 1;a lag och tappade 8 poäng redan dom första omgångarna men sedan visade dom varför dom ligger i toppen . I flera hårda omgångar med mycket fint spel plockade Lise-Lotte och Magnus poäng och reduserade 7-9, men Bernt och Tommy avslutade fint och vann med klara siffror 13-7

Janne och Per-Olof ( Pära ) imponerade också i Skjut & Smeks lag 2 med 2 klara segrar. Båda S&S lag toppar nu tabellen med 21 poäng och helt osannolikt har båda 40 i kvot. Kommer det att bli ett prestigefyllt möte sista omgången ? Det återstår att se , först väntar hårt motstånd mot PB 2 i nästa omgång som ligger trea i tabellen.

Alla resultaten kan ni se i telefonen eller datorn. Tryck på länken under fliken ” resultat ” . Tryck på Allianskampen 2.

Push Out

Bra matcher i kväll också . Tomas Hallqvist nära knipa en kvalplats i Push Out men fick se sig besegrad av Sune som segrade för andra gången . Det är några omgångar kvar innan finalspelet , passa på att sätta upp er på listan .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: