Sjövallen

15/4

Städdag på Sjövallen Onsdagen 28/4 .

Alliansen hade ett litet informellt möte med parkförvaltningens chef Håkan Ek . Alliansen frågade om möjlighet att få bidrag till bajamajan , vidare om möjlighet att bygga tak över fika platsen . Parkförvaltningen hade inga pengar till att hjälpa föreningar utan lotsade oss till ” Idrott och fritid ” . Vi påpekade att Sjövallen levde upp till namnet ” sjö ” och missprydde hela området . ” Det blir väldigt dyrt att höja hela grusplanen med minst en dec. ” sa Håkan.

Nu hör det till saken att Padelbanan som det har grävts en grund för, inte kommer att byggas . ” Det kommer något annat i stället ” sa Håkan och verkade fundera på om dom pengarna inte kunde gå till att ” skönhetslyfta ” Sjövallen i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: