Festlig avslutning

3/6

Tack alla Push Out deltagare för i går , utan er ingen fest , och tack vare några reserver som fick rycka in i sista stund blev det en vinst till Alliansen på över tusenlappen. Det bäddar för fler tävlingar i framtiden .

Favoriten Lise-Lotte Brennelid höll för trycket och vann slutspelet i Push Out . Det mest anmärkningsvärda under kvällens matcher var när Lise-Lotte låg under mot Bernt med 0-9 och vann med 13-11 efter ett fantastiskt spel . Finalen spelades mot Olle Christoffersson som överraskande slog ut både Sune och Kalle i kvart och semi . På bilden prisas Lise-Lotte av ordföranden Bengt Arwidson .

j

Ovan ses Berit Andersson och Sune Johansson som fick sina priser för vinsten i lagtävlingen Allianskampen 1 som spelades under vintern 2020-2021 .

Bernt och Tommy tog andra inteckningen på vandringspriset till Allianskampen . Denna serie spelades under våren -21

Lyckligast denna kväll var nog Evert Holmqvist som kom in på en reservplats och tog sig fram till semi och sedan gick hem med en Pizza som blev över efter avslutningsfesten. Evert var på ett strålande humör under kvällen och berättade anekdoter från förr i tiden.

Det kommer bilder från festen under rubriken ” Bilder ” senare under veckan.

Avslutningsvis tackas festkommittén med Ove i täten för bra upplägg med mingel, boulespel och mat . Menyn presenteras nedan.

En tanke på “Festlig avslutning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: