DM – Kval Herr dubbel

Sjövallen visade sig på sin bästa sida i dag med strålande sol precis som tävlingsledningen Lise-Lotte och Ove beställt.

Bland de åtta lagen som anmält sig fanns Kjell och Risto från Åmål . Ett meriterat lag som har vunnit vår stora tävling Vinterserien tre år i rad . I övrigt kända Allianslag som ville slåss om att vara bland dom tre som får spela DM senare i sommar.

Vinnarna är som framgår av anslaget Björn Olsson och Tommy Ericson med 4 segrar . 2:a Kalle Holm och Bengt Arwidson , 3:a Kjell Norelius och Risto Ström , båda paren tre segrar var men Kalle och Bengt hade bättre kvot.

Den noggranne tabelläsaren ser att det är några felräkningar men inget som påverkade slutställningen. Det är både svårt och jobbigt att sköta denna räkningen för hand framförallt när man är stressad , betydligt lättare att låta en dator göra jobbet. Ove som är duktig på datorer får gärna jobba på det till framtida tävlingar. ( red.anm.)

Tack Ove och Lise-Lotte för en trevlig tävling .

Ovan säkrar Bengt och Kalle en plats i DM genom vinst mot Bert och Lasse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: