Succe’ match av Sverige

23/6

Lika spännande blev det på Sjövallen i dag när sista omgången av Mixdubbel kvalet skulle avgöras. Tre lag går vidare till DM i Lilla Edet , och det blev en nervkittlande historia där kvoten skulle avgöra.

Olle och Erna , Berit och Sune , Kalle och Eva går vidare till DM final. Det mest anmärkningsvärda i dessa resultat är Lise-Lotte och Magnus som inte vann någon match . Sorry Lise-Lotte , svårt att hålla formen på topp hela säsongen . Vi tackar Christer Sääf för en fint genomförd tävlingsledning.

Här står Sinikka , Lasse och Ove att resonerar kring lottningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: