DM-Trippel i Högsäter 16/8-21

Vackra Genevi idrottsplats i Högsäter visade inte sin bästa sida i dag när regnet strilade ner under nästan hela dagen.

Paraplyer, regnkläder men ändå glada miner illustrerar väl dagen. Björn, Johannes och Ove pustar ut efter hårda matcher på tunga banor.

SPF,s Lise-Lotte Brennelid och Bengt Arwidson hälsade dom ca. 40 st lag som kvalificerat sig till dagens DM spel välkomna . Lagen var uppdelade i tre grupper, Dam,Herr och Mix och det spelades trippel vilket innebär att laget består av tre spelare som får spela 2 klot var.

Damsegrarna från Edetsbygden , Eva-Britt Thiesen, Eva Ivarsson och Mari Hansson som håller den väförtjänta pokalen . Mari vann även DM-Mix förra veckan , starkt jobbat. 2;a kom Åmålgänget med Gull-Britt Danielsson, Ann Wittemyr och Astrid Mattson . 3;a Lilla Paris laget med Margareta Suhr, Sinikka Söderström och Lise-Lotte Brennelid.

Segrare i Mix blev Bäckefors laget med Börje Lindstrand, Gun-Britt Boström och Arne Broberg 2;a Tony Tuljin, Janny Boer, Håkan Harritz från Högsäter Två lag delar tredjeplatsen Ove Olsson , Doris Lundin och Christer Sääf från Lilla Paris / Tomas Hallqvist, Rigmor Hallqvist och Wenche Nilsson också från Vänersborg .

Regerande trippel mästarna , lag Björn Olsson (som håller pokalen) och Tommy Ericson med en ny lagmedlem Bernt Nilsson ( mitten ) höll för trycket och vann alla sina matcher. Laget spelar för Lilla Paris Vänersborg. 2;a Lars Edner, Ove Johansson och Jan Axberg från Högsäter 3;a Rolf Frössling, Lennart Andersson och Sven-Åke Jonasson från Skepplanda.

Stort tack till matchvärdarna och prisutdelarna Lise-Lotte och Bengt vackert inramade i målet , som gjorde ett fint jobb tillsammans med sekretariatet . Magnus Hummerhjälm var orubblig matchdomare och förtjänar en eloge´.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: