Bloms boulekulor en kul sida

Hör du till dom som tror att materialet gör spelaren då är det bara att gratulera . Det är fascinerande att se hur utvecklingen går i alla sporter . Boulen är inget undantag och på elitnivå gör det säkert skillnad. För oss amatörer är det viktigare att man köper klot som man trivs med . Har man råd och tycker det är fräckt med ett svart klot Venus Carbone med hårdhet110 för 1950:- så varför inte .

Annars kan man köpa riktigt bra klot på Gekås Ullared för 549:- .( bilden) Kolla innan du åker dit vilken vikt och storlek du vill ha.

Bloms boulekulor har en Facebook sida som är trevlig att titta på. I sommar har det varit utmaningar i skytte. Där kan man hitta bra sätt att träna och utmaningar är aldrig fel. Lycka till med material och spel / Tommy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: