Sjövallen rustas upp

Vi fick ett glädjande besked från Håkan Ek ( parkförvaltningen ) att arbetet med dränering av Sjövallen börjar nästa vecka. Vi boulare har varit bekymrade över att vattenpölar och ett och annat slukhål blivit så påtagliga att det stundtals varit svårt att köra in och parkera på grusplanen. Nu kommer det att även läggas ett lager grus ovanför dräneringen så det blir säkert en ansiktslyftning . Inomhusträningen börjar nästa vecka, så det passar ju bra eftersom det inte går att parkera på planen dom närmaste veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: