Boulehallen

30/9

Nu är det dax att spela i vår ljusa fina hall. I morgon börjar säsongens inomhusspelet vilket blir skönt när kylan börjar bita i kinderna och händerna blir stela. Det har varit en fantastisk boule-sommar med fint väder och mycket spel på banorna. Tack vare avgiften som alla spelande betalat under sommaren har ekonomin kommit på fötter igen. Kassören tackar alla som hjälpt till med detta.

Jourlista: Klicka på ” Träning ” listan sitter under fasta träningschemat Tävlingar: Vinterserien börjar 27/10 och är fullbokad . Det planeras singel och dubbeltävlingar , cup ( Push Out ) ev. på söndagar. Hyra hallen: Förslag att höja priset för icke medlemmar till 500:- för en kväll, vilket ändå är billigt om man jämför med ex. padel som kostar 400:- för en timma. Det kommer att finnas ett boknings-schema vid anslagstavlan . Spelavgift: För att budgeten skall gå ihop och vi skall slippa avgifter nästa utesäsong måste det vara fullt spel med avgiften 30:- vid varje speltillfälle för alla medlemmar. Vi utgår från att alla som spelar är fullt vaccinerade och att ingen behöver stanna hemma för den oron. Sprid gärna glädjen med att alla kan spela boule . Ni som inte är med kontakta någon av våra 6 föreningar i Alliansen .

CANNES, FRANCE – APRIL 09: Katheryn Winnick attends a petanque contest on day five of the 2nd Canneseries International Series Festival, on April 09, 2019 in Cannes, France. (Photo by Arnold Jerocki/Getty Images)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: