Spännande premiär 24/10

Söndag 15,00 kommer några av våra mest rutinerade lag mötas. Push Out för dubbellag har premiär i vår hall. I våras spelades 19 Push Out matcher , men i singelspel . Den regerande singel mästaren Lise-Lotte Brennelid kommer att spela med Sinikka Söderström . Vilket lag kommer att ta första Push Out titeln ? Det blir spännande matcher med små marginaler som kommer att avgöra. Förutom äran får vinnarna 480:- i prispengar.Matcherna spelas i ca. 40 min. så hela cupen är klar på lite drygt 2 tim. Matchvärd är Ove Andersson

Publik är välkommen , kom och heja på era kompisar.

Lottning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: