21/11 Årets sista Push Out

Håkan Fransson som ingick i silverlaget från mästerskapet i Västervik, visade att även singelspel fungerar bra. Trots underläge med 5-9 vände han mot förra säsongens singelmästare Lise-Lotte och vann. Grattis Håkan.

Detta blev sista Posh Out för i år , singel cupen har varit lika populär som tidigare men dubbel blev inte lika fort uppbokad . Många spelar Vinterserien och har fullt focus på denna. Ove som håller i tävlingarna behöver nog några veckors uppehåll . Avslutningen i våras var väldigt uppskattad vi hoppas på något liknande nästa år. Tack Ove bra jobbat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: