24/11 Årsmöte

Boulealliansen i Vänersborg som vi så vackert heter har årsmöte i morgon kl. 17,00 .

Alliansen består av 6 föreningar vars (enda) syfte är att ekonomiskt kunna hyra en lokal för att spela boule i . SPF;s boulesektion är störst i Sverige och drar mellan 500-600 deltagare varje år till sitt förbundsmästerskap och har även flest deltagare i vår allians. Dom övriga är Aktiva Seniorer, Siviken, PRO, Par Bricole och kamratföreningen Skjut & Smek. ( SPF;s förening i Vänersborg heter Lilla Paris )

Engagemanget i föreningarna har alltid varit stort men framförallt detta pandemi år . Genom en spelavgift under sommaren, sponsorer och lotterier mm, ser ekonomin tillfredställande ut. Den nya ljusa hallen har också inspirerat flera spelare från närområdet. Ni som har frågor angående verksamheten är välkommen till boulehallen i morgon.

Vinterserien omgång 5

I morgon kl.9,30 kör vi igång många intressanta matcher. En av toppmatcherna blir U-a paret Orsmalm mot formstarka Tomas och Håkan . Matchvärdar SoS;s Bernt och Tommy . Resultaten visas som vanligt under eftermiddagen av Ove i länken som hittas i ” resultat” . Nybakade bullar och kaffe kan köpas i kafeterian , välkomna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: