Lägre avgift

Årsmötet klubbade i dag att en lägre avgift kommer att tas ut nästa år. För att stärka ekonomin i Alliansen togs det ut en spelavgift på 100:-/ mån. = 500:- för spel under sommaren 2021 . Nästa sommar kommer avgiften minskas till 300:- . Föreningarna sköter själva hur spelavgiften redovisas.

24/11 Vinterserien

På bilden till vänster syns Anders/Lars-Göran som skall spela mot Bittan och Tord från Grästorp. På gedigen ” Grästorpska ” berättar Tord att på våra banor är vi inte så bortskämda , i vintras fick vi skotta bort snö innan det gick att spela. Två mycket trevliga spelare , kul att dom har valt att spela hos oss.

Till höger ser vi ryggtavlan på Bengt som laddar för spel och Tomas som lottar, hur det gick går att läsa nedanför bilden.

Som vi önskade i tidigare inlägg blev det en fin match mellan två topplag. Uddevalla paret som vunnit alla sina matcher åkte på förlust mot SoS laget Tomas och Håkan i en spännande match. Vi har sett Merja/Bengt skuta sönder mindre rutinerade lag men här mötte dom ett mer rutinerat par som hade fina lägg i början av matchen och ledde med 10-5 . Efter mycket fint spel av Merja/Bengt stod det plötsligt 10-11 när speltiden var slut och sista omgången spelades …Bengt lade in lagets sista klot närmast lillen … Tomas sköt bort klotet nu stod det 11-11 ….Håkan behövde ”bara” lägga in ett klot till för att vinna matchen eftersom matchtiden var ute…och det gjorde han. Grattis till en fin match.

Kjell Norelius och Risto Ström raserade allt motstånd i dag igen och leder serien med en förkrossande kvot. Frågan är vem som kommer att stoppa deras framfart.

Se resultaten i länken nedan . Skrolla förbi 509 matcher så kommer aktuell tabell.

https://www.cupsupport.se/cup/visa_cscupspel.php?Cupnr=5815

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: