8/12 Mästarspel på bana 6

Skotten haglade på bana 6 i dag , riktigt kanonspel eller som någon sa ” det luktar allsvenskt ” . Den flerfaldig DM mästaren Björn Olsson som hoppar in som reserv i lag Nilsson/Ericson visade att dom gamla skyttetakterna sitter kvar . Det blev en spektakulär match mot Kjell/Risto som böljade fram och tillbaka . Bernt och Kjell hade otroligt bra lägg som Björn och Risto sköt bort . Matchen avgjordes när Risto lade in sista klotet och visade ännu en gång varför dom leder serien.

Dagens ” råaste ” skratt

På banan bredvid spelade det äkta paret Tomas och Rigmor Hallqvist mot varann . Det kan ju vara lite extra känsligt och man kunde känna den tysta spänningen i luften . Matchen var jämn Lisbeth/Rigmor ledde med 10 – 8 när sista omgången spelades. Kloten låg i en samlad grupp eftersom Tomas/Håkan försökt komma närmast lillen utan att ha lyckats . Lisbeth smekte in sitt klot och jag tror att dom redan hade så det räckte för vinst men Rigmor ville gärna demonstrera att det fanns två klot kvar , när hon lagt dom gick hon fram till poängtavlan och ropade ” kolla här ” och räknade 11,12,13 vinst. Det räckte inte med det, när hon gick fram för att tacka sina motståndare skrek hon ” HaHa ” Stackars Tomas undrar om han fortfarande deppar.

Ju fler vinster ju närmare förlust .

Lag Norenius/ Ström hade ett fantastiskt facit fram till sista matchen i dag då dom förlorade mot Trollhättelaget Strömberg/Jonson med 8-12 . Strongt gjort Rolf och Sven och bra för fortsättningen , viktigt att det finns spänning i toppen. Fortfarande Norenius/Ström i ledning med 17 vinster 2:a Svensson/Hallqvist 12 vinster , 3:a Nilsson/Ericson med 12 vinster. Gå in på resultat och tryck på gröna länken så får ni resten av resultaten.

En tanke på “8/12 Mästarspel på bana 6

  1. Spela två tuffa matcher och vinna på sista klotet i båda och sen få en tuff igen kan vara tufft även för Kjell och Risto , såg matchen och dom låg nog under nästan hela matchen men Sven och Rolf spela bra och väldigt taktiskt !

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: