9/12 Jullotteri och ventilation

Sundelius ( hyresvärden) meddelade i går att ventilationen krånglar. Tydligen en kombination av kall väderlek och mycket fukt på banerna. Vattnet till banorna var avstängt i går vilket är olyckligt med hänsyn till att många är känsliga för damm och då behöver banorna vattnas. Vi har en daglig kommunikation om detta med hyresvärden så det kommer att lösa sig. När det är dax att vattna igen gäller det att inte ösa på för mycket vatten utan att bara ” dänka ” så det blir dammfritt.

Nu till roligare information, Jullotteriet .

Jullotteriet är slutsålt , tack alla boulevänner . 1500:- till vinster och 1500:- går till hyran till vår fina lokal förstås. Vi gör dragningen Tisdag eftermiddag med Gunnar Jarheds slumpgenerator. Dragningslistan finns i hallen Onsdagen 15/12 och här på hemsidan . Tryck på rubriken -Lotter –

Det populära vinlotteriet kommer att fortsätta med jämna mellanrum . Vi ser ju helst att alla lotterier som bedrivs i lokalen främjar Boulealliansen för att betala hyran.

Kassören

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: