Vinterserien och träning

Träning och Vinterserien (12/1 ) kör vi som vanligt .

Restriktioner som gäller för oss äldre boulare blir alltid luddigt att förstå . Jag utgår från att alla är vaccinerade 3gg. som spelar och tränar . Vi spelar inte om vi har förkylningssymtom eller är ovaccinerade. Från 12/1 gäller nedanstående restriktioner.

Angående ovan krav på 10 kv.m. per person så är vår hall 400 kv.m. vilket ger 40 deltagare.

Ni som ändå är oroliga och inte vill komma och spela Vinterserien får ringa till motståndarna och lämna WO. tel. finns i deltagarlistan . ( på hemsidan under fliken Tävlingar ) Sedan ringa matchvärdarna Thomas Hallqvist eller Håkan Fransson .(12/1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: