12/1-22 Positivt med covidpass

Boulealliansen tog sitt ansvar när SPF;s Vinterserien startade och fodrade vaccinations bevis för fortsatt spel. Alla var positiva och tyckte det kändes bra . Vi +65 är luttrade och har lärt oss hålla avstånd och tvätta händerna . På tal om hygien spritar vi oss gärna och då är inte steget långt till vinlotteriet som har börjat säljas , ni har köpt lotter förstås och då står vinst.nr. under fliken – Lotter –

I dag kördes 2 fulla omgångar 18 matcher på 6 av våra 9 banor. Endast ett lag har lämnat WO efter dom nya kriterierna, tyvärr ett av topplagen som visat upp fint spel på ett proffsigt sätt. Uddevallalaget Orsmalm satsar nu på SM , ni är välkomna nästa år. Nu fick ett nytt lag som stått på reservlistan chansen att hoppa in och spela , vill förstås överta Orsmalms poäng men så roligt skall vi inte ha det. Jättekul att ni ville hoppa in så vi slipper en massa WO matcher. Laget Ove, Per-Olof och Janne är inte så rutinerade som U-A laget men kommer säkert att överraska även om dom åkte på 2 förluster i dag .

På bilden ovan mäter Eva Fager in ett fint lägg från sin lagkamrat Wenche vilket blev signifikativt för matchen som tjejerna vann med 13-5 .

Matchvärden Håkan visar spänst när han blir mätdomare i matchen mellan Gunnel/Kerstin och Karl /Lennart . Killarna var på ett strålande spelhumör i dag och vann alla sina matcher.

Topp 10 efter 9/15 omgångar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: