19/1 Härlig bouledag

Att slippa regnet och spela boule i våran ljusa och fina lokal med kompisar är en ynnest, kan man vinna några matcher känns det ännu bättre. Mycket ge och ta i dagens matcher men det går att notera några som tagit mer. Jag noterade att Gittan Ankarbåge och och Magnus Hummerhielm vann tre matcher i dag men finns inte med i toppen…..

Lars Edner och Ove Jonasson från Högsäter vann också tre matcher och tog ett rejält skutt i tabellen , hamnar på 3:e plats. Bernt Nilsson och Tommy Ericson ligger 2:a efter 3 segrar i dag . Tabelledarna Kjell och Risto hade vilodag , och det kan behövas , det återstår 10 matcher och topplaget kommer att jagas.

Kalle och Bengt hade det kämpigt i dag . Vann bara 1 match och tappar en placering . På bilden konstaterar Bengt avmätt att det är ingen ide att Kalle slänger sina klot, nuddar han klotet under foten flyttas lillen till motståndaren . Irma tycker nog tvärtom .

Dagens tabell där alla 12 har chans att vinna serien. Men hur stor är sannolikheten att Kjell och Risto förlorar 10 matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: