26/1 Gott och blandat

Nästan alla topplag förlorade minst en match i dag . Matchen mellan Sune/Sven-Rune och Kjell/Risto blev lika spännande som EM handbollen i går mellan Sverige och Norge. . Sune/Sven-Rune ledde med 2 poäng när sista spelet gick. Risto lade in sista klotet så det blev likaläge och särspel med ett klot var. Kjell gjorde ett fint lägg 15 cm. bakom lillen , Sven-Rune missade och blev några cm. bred, Sune lade lagets sista klot 2cm. kort och förlorar med 11-12 .

Svårt att få hål på serieledarna , det är bara att gratulera , dom är skickliga och har det rätta flytet. Det hårdnar om pallplatserna bakom Kjell och Risto .

Nästan lika spännande blev det när Rigmor och Lisbeth försökte skjuta bort Berit och Irmas vinstklot men misslyckades . 11-9 till Berit/Irma . Inga ledsna miner från förlorarna, här är det aldrig långt till skratt även om spelet strular ibland.

Inga större förändringar i toppen , Thomas Hallqvist och Håkan Fransson har kommit upp på 8;e plats men dom har spelat några fler matcher än dom andra topplagen. 11 förluster lär inte räcka till en topp 5 placering. Överlägsen kvot på Lars-Göran Svensson och Anders Hallqvist på 4;e plats bland lagen efter serieledarna , kan bli avgörande i slutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: