2/2 Vinterserien

Serieledarna fortsätter att övertyga med full pott i dag. Några andra lag som ligger och jagar pallplatser kan nämnas Tage och Kerstin Sundqvist , Sune och Sven-Rune och Lars-Göran och Anders som spelade hem tre vinster.

Denna och kommande 3 omgångar blir lite hattiga eftersom alla skall spela sina 31 matcher men spelprogrammet inte kan fördela matcherna lika jämt för alla. Har ni långt att åka för att spela en match prata gärna med Ove Andersson .

Gladast av alla i dag var nog Lise-Lotte och Sinikka som hade likaläge 9-9 , låg inne med vinnarklot på lillen men Tony Tuijn hade tre klot kvar och behövde ”bara ” skjuta bort klotet som låg öppet och sedan lägga närmast. Tony sköt så det slog gnistor i plåten bakom …men missade.

Gunnel och Kerstin begrundar sina lägg medan Solveig ger råd till sin medspelare Lars . Ibland är det lätt att glömma hur viktig kommunikation mellan spelarna är. Längs bak till vänster i bild sitter Ove och Lars från Högsäter nöjda efter vinst i första matchen.

Tio i topp idag men tabellen haltar ju en del. Lag 5 Lars-Göran och Anders har bara spelat 24 matcher och tar sig upp i topp om dom vinner sina 3 i nästa omgång .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: