Skakande upplevelse

27/4 Städdagen på Sjövallen blev ganska uppskakande när paddan gjorde sitt intåg . Håkan på parkförvaltningen lånade villigt ut den 200 Kg tunga paddan när han hörde att vi skulle göra arbetet . Snabbt kom en truck från förrådet och landade den på banan.

Här styr Henry paddan med besvär eftersom denna delen av banan är extrem mjuk . ett tryck på några ton ” plöjer ” i den mjuka delen men blir lättmanövrerad längre mot mitten. ( köra padda är inget att rekommendera om man senare på kvällen tänkt ta en liten matsup , då blir det lätt spritmissbruk )

Ett 15-tal personer från Alliansen har samlats för att fixa och städa inför ute säsongstart 1/5 . Även tältsäsongen på Sjövallen ser ut att ha börjat, Bengt håller för säker hets skull i tältbenet medan Bernt är redo med repet om taket skulle resa sig i blåsten .

Överst syns Håkan trasslande blad fejande damer. Per-Arne och Kalle syns mysa i solen och stötta sig på krattorna.

Fina banor väntar , välkomna alla alliansspelare . I år betalar vi bara 300:- för hela säsongen oavsett hur mycket vi spelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: