Vårträffen Siviken

Som vanligt levererade Siviken en perfekt tävling . Det luktar häst när man kommer in på gården bakom Sivikens skola , inte så konstigt för det går två vackra hästar strax bakom boulebanorna . Tävlingsledarna Ove och Doris sitter i ” stallet ” och ta emot resultaten . Tävlingen har pågått under nästan 15 år och dom flesta av dom 33 lagen är återkommande så det är många bekanta ansikten på banorna.

” mycke mätning blire ” Till höger har Tävlingsledaren blivit mätdomare, Bittan och Tord Magnusson från Grästorp står närmast och kollar.

Idyllen Siviken med dom vackra hästarna .

Tävlingen spelas i sex omgångar , alla lag spelar 4 matcher och dom 4 bästa lagen går till semi . Det är därför svårt att nå finalspel då 3 eller helst 4 segrar fodras . Ett lag med Björn Olsson och Håkan Franson tappade finalspelet på ett ynka poäng.

Här syns Björn kolla lite extra när Christer Sääf mäter .

Dom vinnande lagen i Vårträffen 2022 .

Lars Edner och Ove Jonasson Högsäter blev 2:a besegrades av nästa par Anki och Miro Uddevalla , 3:a Kent Löving och Jerker Toftered Vallen Göteborg och 4:a blev hemmalaget Britta och Hasse Esbjörnsson .

Vi tackar Ove Olsson och hans fru Doris för en fint genomförd tävling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: