Lyckat mästerskap

21/9-22

SPF;s Lilla Paris singelmästerskap på Sjövallen blev lyckat både vad gäller tävlingsledare , väder och spännande matcher . Ove använde cupsupport , programmerade resultaten som kunde läsas online direkt i telefonen .

Lise-Lotte hälsade välkomna i den något kyliga men soliga morgonen . Startfältet på 30 tävlande fick tävlingsinfo. Dagens singelmatcher spelas 30 min. Dom 18 herrarna började och sedan flöt det på hela dagen.

Här ovan syns Eva Fager som spelade sin första match mot Lisbeth Svensson som kom så småningom på en 4:e plats .

Damernas matcher blev en riktig huggsexa , ingen fick full pott . Fyra spelare hamnade på 6 p. På bilden ovan syns Irene Björklund i spel mot Rigmor Hallqvist . Det hjälpte inte att Rigmor vann matchen , Irene hade bättre kvot och kunde ta hem titeln .

I herrarnas matcher var Risto helt överlägsen med fyra vinster . Sex spelare hade 3 vinster och Olle Christoffersson överraskade med en sista vinst på 13-1 och seglade upp på 2:a plats. Små marginaler, det gäller att ha det där lilla flytet eller som Stenmark sa ” ju mer jag tränar desto mer tur får jag ”

Här premieras Irene Björklund av Lise-Lotte . I ” KM ” är det bara mästaren som prisas .

Lise-Lotte visar Risto hans andra inskription på vandringspriset .

Många lottvinster blev det , Henry fick hjälpa till med dragningen .

Om ni klickar på den gröna länken i -RESULTAT- så ser ni alla matchresultat .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: