Inget grus i maskineriet

28/9

Det fina med boule är att man kan spela på all typer av underlag . Det räcker med bollkänsla och rutin på att läsa banan så studsar klotet rätt . Tja…för proffsen gäller säker detta., men vi amatörer vill helst ha en bana som är någorlunda jämn med inte för stora stenar i .

Ett tiotal gubbar från boulealliansen ställde upp för att fixa till banorna i hallen . PB gänget förberedde tidag kväll genom att skyffla isgruset till kanten så att det ” bara” var att fylla på med stenmjöl .

” Lasermannen” längst till vänster Henry hade skaffat utrustning för att lättare väga av . Murarbasen Johannes längs till höger hade inte med murarsnöret idag utan kollade groparna med ett simpelt rör . Fungerade väldigt bra . I mitten visar Anders vart sanden skall hällas. Att många kockar gjort en god ” soppa ” hoppas vi förstås . Vi får se vad spelarna säger nästa vecka.

Hasse var en av dom fyra skyfflarna som flyttade 2 ton till två skottkärror , bra jobbat hoppas inte ryggen värker allt för mycket i morgon.

Här kämpar Håkan på med att kratta ut stenmjölet , lite löv fick också hänga med . Bakom Håkan syns gruskanten som sedan skall krattas över stenmjölet.

Två damer gjorde oss också sällskap i dag Helena Sjöberg som passade på att städa när hon ändå väntade på Kjell . Berit Andersson hade bakat en underbar god kaka som kunde avnjutas till fikarasten .

Styrelsen tackar för ett fint jobb .

Tack för bilderna Tomas .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: