WO-matcher

Är det tråkigt att få en WO match ? Både ock kan man tycka , tråkigt att stå över och inte spela matchen men det blir ju vinst med 13-7, det ser ju bra ut i tabellen . Mest tråkigt är det för laget som av någon anledning inte kan spela . Lag Bert Franson/Anders Malm kan inte fortsätta serien p.g.a. skada.

Vi spelar ju 35 matcher så det gäller att ha någon reserv som kan hoppa in vid sjukdom eller annan bortavaro . Har man en reserv så kan denne hoppa in under matchdagen och spela en, två eller tre matcher om det behövs men får inte hoppa in under pågående match förstås.

Hur gick det i dag ? Tabellen haltar så den visar inte det rättvisa resultatet. men det ser ut som några favoriter håller måttet. 5 lag har full pott , vunnit alla sina matcher.

Här ovan syns klubbkompisarna från Skjut och Smek Lag Ove/Fyhr spela mot Tomas/Håkan . Det blev en hård match till en början men rutinerade och dagens tabell tvåa Tomas/Håkan vann så småningom ganska komfortabelt.

Anders Hallqvist ( mäter in ännu ett klot ) och spelpartnern Lasse Svensson ligger 4;a i tabellen efter 4 segrar . Här vinner dom över lag Rolf Strömberg/Sven Jonsson Trollhättan .

Sune Johansson och Sven-Rune Svensson lever upp till sitt matchnummer Lag 1 och har vunnit 6 raka.

Lag Lennart Modh/Olle Ryrå från Mellerud , nykomlingar i Vinterserien överaskar med 4 segrar, blir kul att följa dom .

Som vanligt kan ni gå in på RESULTAT och klicka på gröna länken så får ni hela listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: