Skjut & Smek…

Kamratföreningen Skjut & Smek håller sig ofta framme i prislistorna när det gäller Vinterserien , DM och Riksmästerkap . Skarpskytten Björn Olsson har varit den mesta vinnaren sedan starten av Vinterserien . För tjugo år sedan var det inte så vanligt med bra skyttar i +65 klassen så han fick ofta höra ” nu skjuter du inte bort den ” men det gjorde han oftast och motståndarna blev lätt knäckta .

Numer vill Björn bara vara reserv i Vinterseriens dubbellag . I förra årets upplaga blev det en 2:a plats för Skjut och Smekarna . ” Vi känner ingen press men det är klart att en sådan stabil skytt som Björn fattas alltid ” säger Tommy och fortsätter ” glädjande är att våra kamrater Tomas och Håkan leder serien med 9 raka vinster ”

Tomas Hallqvist och Håkan Franson nöjda med sin insats hittills . ” Men varje match är en utmaning ” säger Tomas ” i denna serien finns inga dåliga lag .

Till Onsdag väntar förra årets vinnare Kjell/Risto i första matchen för Bernt/ Tommy . Vi får väl se om Skjut & Smekarna ännu en gång lever upp till sitt fina rykte…känn ingen press.

Som vanligt går det att följa spelet i länken som ligger under fliken – RESULTAT-

2 reaktioner till “Skjut & Smek…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: