Det luktar allsvenskt

När det hettar till i spelet med bra lägg och skytte brukar en spelkamrat alltid säga ” det luktar allsvenskt ” och det kunde man säga när man såg spelet på bana 2 , i en av många spektakulära matcher i dag. I matchen mellan Kjell/Risto och Lennart Hedberg/Karl Moss visade det sig att läggen segrade över formidabelt skytte . Som vi tidigare nämt blev Risto medaljör i skytte i SM. Det visade han verkligen i dag med näst intill 100% skytte , vilket inte hjälpte eftersom framförallt Lennart oupphörligen lade in på lillen . Lennart/Karl vann med 11-8 men segerruset varade inte länge.

På bilden visar visar Karl Moss tydligt att Sinikka och Lise-Lotte vann matchen . Det är boule i ett nötskal , det gäller att vara på tårna även i nästa match , damerna utklassade herrarna med 13-0 . Ingen tillfällighet eftersom damerna visat stabil form med 9 vinster av 12 spelade och ligger nu på 5:e plats.

Irene Björklund och Lars-Erik Andersson överraskade serieledarna, Tomas/Håkan , som åkte på sin första förlust i dag med 12-5 . Den gamla devisen stämmer, ju fler vinster ju närmare förlust .

Här kommer en tio i topp lista där tabellen haltar som ni ser . Prestationen är inte desto mindre när man ser att Tomas Hallqvist och Håkan Franson bara förlorat en match på 15 spelade .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: