Inga större överraskningar

30/11-22

Vinterserien bjöd inte på några överraskningar idag när 6:e omgången spelades . Fortfarande är topp 6 intakt men något lag bytte plats. Som vi sagt tidigare så haltar ju serien då topplagen spelat 15 eller fler matcher och några botten lag endast 3 matcher .

Endast ett topplag är obesegrat hittills . Uddevalla laget Merja och Bengt Orsmalm spelar stabilt och har en oavgjord , resten vinster . Hallqvist/Fransson åkte på en förlust i dag men leder tabellen ändå med fler vinster .

Förra årets segrare Norelius/Ström har tre förluster och ligger 3:a .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: