Topplag lämnade WO i dag

Under värsta pandemin var det inte så många boulare som var sjuka , men nu när vi umgås med nära och kära på ett annat sätt så ökar infektionerna . Tur vi är besprutade , virusen tar inte så styggt på oss nu , som en vanlig förkylning …pratar av egen erfarenhet.

Lag 4 Merja och Bengt Orsmalm hittills utan förlust i serien med 12 spelade matcher lämnade WO i dag , men ligger ändå 6:a i tabellen.

Lag 1 Sune Johansson och Sven-Rune Svensson går på i ullstrumporna med bara en förlust på 14 spelade matcher .

Det blir säkert spänning in i kaklet och man kan inte nog berömma Ove Andersson som gör att man kan följa resultaten från sjuksängen .

Kjell Sjöberg försöker mäta in några klot men det hjälpte inte , Irma och Berit vann matchen med 13-3 . I dag gick det lätt för tjejerna, denna vinsten + 2st. WO . Inte så kul men det ser bra ut i tabellen.

Idag hade vi internationellt besök . Bengt Arwidson hade kallat hit en reserv från Grekland . Hjälpte inte i första matchen mot Kerstin Hallqvist och Gunnel Andersson som vann 8-7 , ovanligt lite poäng på 40 min. men Greken är väldigt pratglad och svår att förstå …då går tiden 🙂

Dom andra två matcherna vann Bengt/Greken lätt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: