Liten årskrönika

Vilken friskvård vi bedriver, efter 14 dagars bortavaro från boulen efter en manlig variant av covid, omikron eller var det en svår flunsa, fick jag banne mig träningsvärk , efter första bouleträningen .

Många förfrågningar om att spela boule har kommit den senaste tiden , inte från några tonåringar precis men det är kanske lika bra det , att se en tonåring med mobilen i ena handen och kloten i andra kan nog kvitta . Visserligen hade jag en tävling där en trippel med 12,13, och en 14 åring slog hela släkten med häpnad och vann . Men inte tror jag att dom delar detta med sina kompisar .

Det lär nog dröja innan vi får den statusen med boule i Sverige. . Ett försök gör både vi i Alliansen , Doris och Ove Olsson ( Siviken ) som i sommar anordnar en stor tävling i Plantaget Vänersborg .

Friskvården är ju inte bara att vi slänger iväg ett antal kilo varje träning utan den sociala biten med fika och det där snacket som aldrig blivit av annars , är lika viktigt .

Pratade med Per-Arne snart 90 år som tack vare 2-3 boule träningar i veckan orkar gå och se sitt älskade IFK spela bandy varje hemmamatch .

Om detta skall vara en årskrönika måste vi väl skryta om Alliansens framgångar i tävlingar. Både guld i DM och SPF;s stora mästerskap roddes hem av våra medlemmar .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: