Det drar ihop sig..

Extra spännande med en tabell som inte synkar . ” Serieledarna ” Tomas och Håkan som bara tappat 6p. var naturligtvis på plats och spanade in hur det gick för lagen . Förra årets vinnare Kjell Norenius och Risto Ström har spelat sina matcher och kan nu bara hoppas att topplagen tappar poäng . Dom har spelat 35 matcher och tappat 26 p . vilket inte räcker till seger tror jag men osvuret är bäst .

Hemmaseger för Irma och Berit som flankerar det trevliga paret från Högsäter Janny Boer och Tony Tuijn

Bengt Derhe’n övervakar match rapporteringen från Gunnel , Kerstin och Rigmor . Ove står med klot i handen och verkar koncentrerad på nästa match . Flaskorna i förgrunden är priser i vinlotteriet så ingen tror dom ingår i vätskeintag mellan matcherna .

Lotterier går som smör i solsken 3 st. sedan i fredags 9 flaskor ut och 1500:- in till hyran . Tack alla lottköpare WinWin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: