Senior Sport…

Boulealliansen bjöd in Senior sport school i dag . Detta är ett hälsoprojekt i samarbete med Regionen och SISU som riktar sig till +60 seniorer . Boule blir en av 12 sporter som gruppen provar på . Två dagar i veckan bedrivs aktiviteterna ( under 12 veckor) , en med föreläsning om ex. lung och hjärträddning nästa med en fysisk sport. ” Nästa vecka blir det Padel och veckan därpå provar vi på golf ” säger ledaren Helena Pettersson .

Boulealliansen ordförande Bengt Arwidson hälsar välkommen och berättar för gruppen om Alliansens verksamhet .

Boule är ju en sport som passar alla oavsett ålder , gruppen lär sig snart grundläggande regler av en av dom 4 instruktörerna Lennart Hedberg längs till höger . Här applåderas vinnarna . Dom andra instruktörerna är Bernt Nilsson , Bengt Arwidson och Tommy Ericson .

Den sociala delen är minst lika viktig här ordnar Helena kaffe åt gruppen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: