Lilla Paris Open

Inbjudan till Lilla Paris Open finns nu under fliken – TÄVLINGAR –

Den största satsningen på boule sporten i Trestad sker i Vänersborg . Vi kommer att se flera hundra spelare både elit och amatörer spela boule under helgen 21/7-23/7 . Fredagen viks för amatörer utan licens . Lördag och Söndag kommer vi att se elitspelare från hela Sverige ställa upp och spela om prispengar. 60% av anmälningsavgifterna går till priser . Tävlingsledare Doris Lundin och Ove Olsson .

Vinterserien omgång 17 , 1/3-23

Bara ett lag har spelat klart sina 35 matcher Kjell Norelius/Risto Ström som nu ligger i tabelltopp med 79 p , men flera lag flåsar i nacken och kommer sannolikt gå förbi . På Onsdag spelar ett favoritlag Lars-Göran Svensson/Anders Hallqvist 3 matcher av sina återstående 6 . Blir spännande att se om dom håller för trycket .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: