Raffinerad spänning

8/3-23

Bernt Nilsson/Tommy Ericson gjorde vad dom kunde och vann sina två matcher i dag och gick till topps i tabellen . Nu måste Lars-Göran Svensson/Anders Hallqvist vinna sista matchen för att ” vinna” serien , och det gjorde dom..Grattis..det enda hotet är Edner/Jonasson från Högsäter , som har sex matcher kvar . Dom får inte förlora någon match om dom skall vinna serien . Lyckas ni med det så ett ännu större GRATTIS . Kolla tabellen nedan visst blev det rafflande, kvotskillnad efter 35 matcher .

Det kunde blivit spiken i kistan för Lasse/Anders när dom förlorade mot rutinerade Uddevalla paret Kerstin och Tage Sundqvist , men dom hämtade sig snart och vann mot Högsäters Lars Edner/Ove Jonasson 10-6 .

Tio i topp , dom enda som hotar topp tre är Lag 34 ( 8 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: