3/11 Vinterserien

Vinterserien rullar på och varje speldag spelar 24 av 32 lag. Därför kommer inte tabellen som visas i länken att vara i fas. Det bästa är att kolla hur många matcher lagen vunnit i förhållande till spelade , det är ju vinsterna som räknas . Dom flesta lagen som vunnit serien genom åren har förlorat 4-6 matcher på 31 spelade .

Just nu ligger ett intressant lag från Uddevalla etta .Det är Merja och Bengt Orsmalm som ensam vunnit alla sina 6 matcher. Duktiga Lars och Ove blir inte att leka med dom har också vunnit sina matcher och ligger i topp av dom som spelat 3 matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: