Nyårs krönika

Glädjen av att träffas och spela boule under pandemin har varit påtaglig , detta på många sätt svåra år. Jag vet inte hur många gånger jag hört att boulen varit ljusglimten , russinet , löken på laxen eller grädden på moset när annan social verksamhet legat nere. Vi har varit förståndiga , spelat i små grupper och hållit avstånd. Jag vet ingen av dom 90-tal som spelat regelbundet som fått covid-19, inte ens förkylningar har förekommit i vårt gäng , tyvärr börjar dom komma nu …men det kanske är ett friskhetstecken… haha.

Vår ordförande Bengt Arwidson skriver i Verksamhetsberättelsen ”att vi har många att tacka för när det gällt att klara ekonomin genom ett jobbigt covid år ” . Våra sponsorer har ställt upp trots att dom naturligtvis känt av minskningen i handeln . Det startades tävlingar som Posh Out och Allianskampen . Lotteriverksamheten har varit lyckad och dragit in mycket pengar.

Apropå vinlotteriet så blev undertecknad sittande mittemot en kille på en 50-års uppvaktning . Han tittade på mig ” jag tycker jag känner igen dig ” jaha sa jag , det kanske beror på att jag haft affär i stan ” nja sa han, du känns väldigt bekant ” ok. sa jag men vad jobbar du med ?? ” Jag är chef på Systemet ” Ridå ner när resten av personerna kring bordet tittade skumt på mig.

Det är naturligtvis medlemmarna i Föreningarna , ingen nämnd ingen glömd, som har lyft fram Boulealliansen till en levande förening trots en hård match mot pandemin. Vi skålar för att 2022 har vi jagat bort den eländiga virusen .

Tommy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: