16/2 Sugen på torsk

Två av våra trotjänare i Vinterserien Erna och Olle spelade både förmiddag och eftermiddag . Olle som är en mycket jovialisk man, men just nu lite irriterad efter en förlust , kom fram till matchvärden och frågade om han kunde flytta matchstart en halvtimma så han och hustrun kunde hinna äta på Kopparn . Nu gick inte detta så Olle och Erna började sista matchen före lunch med stress och kurr i magen .

Matchen spelades mot serietvåan Bernt och Tommy som har mycket respekt för Olles skytte och Ernas fina lägg. Men matchen blev odramatisk eftersom Olles iver efter mat mynnade i ett våldsamt skytte där han i första spelet gjorde rent från egna klot och Bernt och Tommy fick 6 poäng . Matchen slutade 13-3 . Erna och Olle torskade i matchen men fick senare äta en härlig stekt Torskfilé på Kopparn.

Här står Erna och Olle och pratar med tidigare motståndaren Bernt på väg till Kopparn. Tyvärr hjälpte det inte med mätta magar dom förlorade även sista matchen och halkade ned 2 placeringar till 10:e plats. Sensmoralen i detta ; ät i rättan tid .

Nu återstår bara några få matcher nästa vecka och pallplatserna är klara men inte vilken valör lag 6 och lag 32 får. Kvoten kommer att avgöra om inte Bernt och Tommy vinner sista matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: