509 matcher….

15 omgångar och spel under både 2021 och 2022 . Tävlingsansvarig Lise-Lotte Brennelid och resultat ansvarig Ove Andersson har gjort ett fantastiskt jobb. Även Boulealliansen föreningar har dragit sitt strå till stacken genom att turas om att vara matchvärdar.

Ove lägger in dom sista resultaten . Han tycker Vinterserien fungerat mycket bra med idel positiva tongångar. Han tackar alla deltagare och planerar redan nu höstens serie med ett annat upplägg, som vi återkommer om.

Han är pappa till Push Out tävlingen som kommer att spelas 9/3 , en cup där det vankas prispengar till vinnarna . Denna gång en lagtävling med 8 eller 16 lag beroende på anmälningarna . Det finns några platser kvar …anmälan i hallen

Slutresultaten för Vinterserien finns under fliken -Resultat-

Klicka på den gröna länken , tänk på att ni måste skrolla förbi 509 matcher.

Grattis Kjell Norelius och Risto Ström

Redaktionen hittade en bild från 2014 , en något äldre upplaga kommer att prisas på Sjövallen 11/5 . 2:a blev Bernt Nilsson och Tommy Ericson med fantastiska reserverna Björn Olsson och Sören Johansson alla fyra från Skjut & Smek Vänersborg , 3:a Lars Edner och Ove Jonasson från Högsäter .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: