9/3 Publikmatcher…

Många spektakulära matcher bjöd Push Out lagen på i dag . Bernt/Tommy låg under i båda sina inledande matcher men kunde vinna tack vare mycket fint skytte av Bernt . Bengt/Kalle hade ledning mot Anders/Lennart men plötsligt stod det 12-12 , banan eller nerver började spöka , Anders fick tre sned stuts så var det roliga slut.

Match tiden 40 min. kan tyckas väl tilltagen men är väldigt kort när man ligger under, fick Bernt/Tommy erfara i finalen. Det var jämt och bra spel till 6-6 då Bengt med några fina lägg och dåligt skytte från motståndarna tog fyra poäng sedan 2 i nästa och leder med 12-6 och matchen kändes körd för Bernt/Tommy. Efter nervöst spel av Bengt/Kalle lade Kalle in med sista klotet . Med ett välriktat skott på 9 meter sköt Tommy bort Kalles klot och nu var det bara att lägga in 4 klot till och ställningen blev 12-12 .

Sista omgången blev spännande och Bernt/Tommy ser ut att ha full koll när Kalle skjuter och ligger kvar , Bernt är inte sämre får ett klockren skott ligger kvar, Kalle har ett klot kvar och skjuter ett lika bra skott och ligger kvar nästen på lillen nu måste Tommy skjuta bort Kalles klot för att vinna ….träffar men lite snett …Grattis Bengt/Kalle det blev en riktig rysare.

Gå in på – Resultat – där ser ni hur dom andra matcherna gick .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: