Omgång 13

Låter olycksbådande men den 13:e omgången i Vinterserien kommer säkert att bli lika trevlig som vanligt . Efter otroliga sportsliga framgångar i OS för Sverige blir det ett trevligt avbrott att spela boule , undrar när boule blir en olympisk sport , det lär väl inte bli någon vintersport i alla fall …..en variant på Curling kanske ?

På tal om is såg ni Nils när han gled runt på skridskorna ,säga vad man vill om Trollhättan men en riktig stjärna har dom fått fram.

Nils verkar vara filosofiskt lagd , han funderar på vilket som är viktigast , OS medalj eller den långa träningen med kompisar och alla utmaningar på vägen . Den gamla devisen ” resan är viktigast ” håller än men han ser ju inte precis missnöjd ut när han går i mål.

Ni kollar in resultaten som vanligt under fliken -Resultat- och klickar på länken i morgon .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: