Push Out 9/3

Oves trevliga tävling som under pandemin mest spelats som Singel , spelas nu till onsdag i en ” dubbel” version . Att spela med lag i boule är det vanligaste (för den läsaren som inte är så initierad ), vi spelar oftast Dubbel eller Trippel och då får det aldrig vara mer än 12 klot på banan.

Push Out är en Cup så har man otur så blir det endast en match. I Onsdagens tävling startar 8 lag så det blir kvartsfinaler direkt . Kostnaden är 60:- / per spelare 0ch prispengarna per lag blir 480:- .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: