Mix-kval

Ett DM kval avgjordes på Sjövallen i dag, Mix – Dubbel, senare i veckan, på Onsdag skulle både Dam och Herr dubbel spelas men det var bara 3 damlag som var anmälda så dom tre går vidare till final. Det kom 12 lag till start i dag och tre rutinerade lag gick vidare till DM finalen på Sjövallen den 13 Juli .

Ovan syns Elsie Axelsson beredd att spela sitt klot medan motståndaren Lena Sjöberg väntar på sin tur.

1;a Lisbeth och Lars- Göran Svensson som vann sina 4 matcher med en överlägsen kvot. 2;a blev Eva Mollberg och Lars-Åke Larsson med 3 vinster, 3;a Kerstin och Tage Sundqvist som också fick 3 vinster men sämre kvot .

Resultatlistan finns under fliken -RESULTAT-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: