Heta matcher…

29/6-22

Det blev några riktigt spännande matcher på Sjövallen när DM-kvalet i herr-dubbel avgjordes i dag . Temperaturen steg både bland spelare och i luften efter varje monrad omgång . Lite tunt med 6 anmälda lag kan tyckas men å andra sidan dom flesta är rutinerade lag som ofta syns längs upp i prislistorna. Dom 3 bästa lagen går vidare till DM-Final 25/7 – Sjövallen .

Tävlingsledarna Christer och Lise-Lotte hälsade välkomna och gick igenom regler.

Bengt Arwidson och Karl-Åke Holm var ett av favoritlagen att gå vidare och vann sina två första matcher ganska lätt . I tredje omgången ledde dom mot dom forna regionsmästarna ( lanstinget) med 7-0 och såg ut att vinna lätt men motståndarna ville annat. Tomas Hallqvist och Håkan Franson gick om i sista spelet och vann både denna omgång och hela kvalet .

Mest överraskande var laget Bert Fransson och Anders Malm som spelade en avgörande match mot Bengt/Karl-Åke , det stod 7-7 när tiden var ute och Bert/Anders låg inne med vinstklotet . Bengt/Karl-Åke hade 4 klot för att lägga in och vinna men missade…så kan boule vara när den är som mest spännande .

Här syns Sinikka och Lise-Lotte , Bert Fransson till höger mycket nöjd med 2:a platsen i dag . 3:a Björn Olsson och Tommy Ericson . Inget lag fick full pott , vilket visar vilka jämna matcher det blev.

Det hjälpte inte hur mycket Karl-Åke mätte i dag ,tyvärr ingen DM-final för honom .

Vi tackar tävlingsledningen för fint genomförd tävling .

Resultaten finns som vanligt under fliken – Resultat –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: