Kockarnas kamp

17/10-22

Trevligt besök i boulhallen i dag . Albert Kök från Trollhättan hade en trivselkväll med personal hos oss . Det visade sig snart att både kockar och servitriser har många knivar i lådan och lärde sig spelet snabbt . Det blev snart spännande omgångar och av alla skratt att döma blev spelet mycket uppskattat. Dom fyra instruktörerna var mycket nöjda med sina 14 adepter när dom lämnades till egen träning .

Att instruera nybörjare bjuder alltid till roliga situationer. En spelare frågar ” skall jag stå i ringen när jag slänger ut lillen ? ” …. Ja och du skall slänga den mellan 6 – 10 meter , spelaren håller lillen länge i handen och tittar på ringen som ligger i andra ändan på hallen och frågar ” skall jag försöka komma i mitten på ringen som ligger där borta ” kompisarna fnissar men instruktören försöker hålla sig och säger ” nej det är en annan sport ……

Ni som vill hyra hallen ringer Per-Arne Söderström eller Bengt Arwidson , kontaktuppgifter finns under fliken – KONTAKTA OSS –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: