Vinterserien 2022-2023

SPF;s populära Vinterserie är lottad . Serien startade i början av 2000 talet av Lennart Pärsson och har förvaltats av SPF;s boule entusiaster under åren som Sune Johansson , han var även med och startade Boulealliansen . Dom senaste åren har Lise-Lotte Brennelid varit tävlingsgeneral, nu med god hjälp av Ove Andersson som ansvarar för lottningen och serietabellen . Ove kommer löpande att föra in resultaten på Cupsupport .Länken kommer att finnas under fliken – RESULTAT- , redan samma speldag .

Här ovan delar Lise-Lotte ut DM-trippel pris till Håkan, Risto och Kjell , dom två senare vann årets upplaga av vinterserien också . Risto och Kjell är naturligtvis storfavoriter och spelar första omgången 26/10 .

Hela 36 lag är anmälda så det blir många spännande och trevliga matcher innan en segrare kan koras .

Redan nu kan ni gå in under fliken – TÄVLINGAR – och se deltagarlista och lottning av dom 8 första omgångarna .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: