Ett stort Grattis

Ett stort grattis till alla vinnare i dag men framförallt till Skjut & Smeks allt i allo Ove Andersson som även är ett ankare i dagens tävling, Vinterserien . Ove lägger ner ett jättejobb med lottning och serietabellen . ( Han fyller 75+ idag )

Nu till Tävlingen

Första eftermiddagsmatchen på bana 2 visade hur spännande och kul en boule match kan bli . Berth Fransson har med sig en ny boule partner i år som visar sig vara vass både i lägg och skytte , Anders Malm . Dom mötte Rosa Modh och Kristina Edvardsson ( Mellerud ) som blir ett jobbigt motstånd . Det är likaläge när sista omgången spelas , damerna lägger in och Anders är tvungen att skjuta, träffar men damerna lägger in igen, Berth lyckas till slut lägga in ett klot som damerna inte lyckas få bort .

Det kan tilläggas att Berth/Anders senare fick en förlust av Rosas man Lennart Modh med Olle Ryrå . Kommer att bli mycket ge och ta i denna serie .

” Familjefejden ” Thomas Hallqvist klar att skjuta och hans fru Rigmor med händerna i sidan kanske säger ” skjuter han bort mig nu igen så får han tvätta hela veckan ”

Grabbarna Thomas/Håkan skötte sig bra i dag och vann sina tre matcher .

Irene Björklund/Lars-Erik Andersson lade beslag på förstaplatsen efter denna första omgång . Irene är ju klubbmästarinna i singel så det är ju inte så överraskande , skall bli kul att se hur det går fortsättningsvis.

Dagens toppresultat , skrolla in på Tävlingar-Resultat och tryck på den gröna länken så ser ni resten av resultaten .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: